Hoe functioneel zijn Paul Green schoenen?

Iedereen die maar iets met mode of schoenen heeft, heeft wel eens gehoord van Paul Green schoenen. Dit schoenenmerk is vernoemd naar, hoe kan het ook anders, Paul Green. Door de jaren heen hebben deze schoenen altijd veel aandacht gehad van mensen die de mode van dichtbij volgen. Dat is misschien ook de voornaamste reden dat Paul Green schoenen nog altijd ‘in leven’ zijn. Maar als we nu eens kijken naar het functionele deel: hoe lekker zitten de Paul Green schoenen dan eigenlijk? En hoe verhoudt zich dit tot andere schoenenmerken.

 

Eigen onderzoek

Zoals u van Ember Lynn gewend bent, doen we een eigen onderzoekje naar bovenstaande vragen. Timmer onze bevindingen dus niet wetenschappelijk dicht, want wetenschap bedrijven wij niet. Wij kijken slechts naar wat onze eigen mensen ervan vinden. En vaak, hoe arrogant het ook klinkt, is dit wel een mening die breed gedragen wordt door zo’n beetje een hele maatschappij of samenleving.

 

De Paul Green schoenen

Goed, nu weer terug naar het onderwerp van vandaag. De Paul Green schoenen. Van de buitenkant zien deze schoenen er dus vaak oogverblindend mooi uit. Niet zo gek natuurlijk, want in schoenen van dit merk zitten vaak heel wat ontwerpuurtjes. Het is dus niet per se verwonderlijk dat deze schoenen er van de buitenkant zo mooi uitzien. Erg leuk allemaal, maar hoe zitten de Paul Green schoenen eigenlijk? Zijn ze eigenlijk wel comfortabel en kun je er hele dagen mee door de stad slenteren? Die vraag is natuurlijk het aller belangrijkst.

 

Comfort

Tien verschillende mensen van Ember Lynn hebben de afgelopen weken op schoenen van Paul Green gelopen. En de uitkomst is even komisch als interessant. Precies vijf van de respondenten vinden de schoenen namelijk waardeloos lopen, terwijl de andere helft ze heerlijk vinden. Typisch natuurlijk en het vergt verder onderzoek. Dat zal in de komende weken gaan gebeuren. Blijf tot die tijd onze website in de gaten houden.