Ibiza Style Mode: dé trend voor 2015

Van alle zomers die ik me bewust kan herinneren, staat me bij dat er wel een trend was op het gebied van kleding. Zo zijn fluor kleuren (denk aan knal oranje of knal geel) wel eens in geweest. Ook is er een zomer geweest waarin veel spijkerstoffen gebruikt werden. Als ik een voorspelling mag doen van de trend voor de zomer van 2015 is het wel dat de Ibiza Style mode het helemaal wordt. Ik zal je in dit verhaal laten zien wat de Ibiza Style mode inhoudt en waar het te koop is. Ben er op tijd bij, want de kleding in Ibiza Style is enorm populair en is dus uitverkocht voordat je het weet.

 

Het eiland Ibiza

De Ibiza Style mode komt natuurlijk van Ibiza. Dit Spaanse eiland is misschien wel de populairste vakantiebestemming voor heel veel mensen uit Europa. Ook van ver buiten Europa trekken vakantievierders naar dit feesteiland toe. Zo zijn Amerikaanse celebs vaak gespotte beroemdheden op het eiland en ook uit Aziatische landen trekken veel mensen naar Ibiza. De reden is duidelijk: Ibiza is hét feesteiland van Europa.

 

De kledingstijl

En blijkbaar heeft het eiland zijn eigen kledingstijl, anders zou de Ibiza Style mode natuurlijk niet bestaan. Hoe ziet de Ibiza Style mode er nou precies uit? Dat zal ik u proberen te vertellen. De kleuren die gebruikt worden zijn vaak herkenbaar, omdat deze redelijk fel zijn. Als ik ze aan een emotie zou moeten koppelen, zou het de emotie ‘vrolijk’ zijn. Daarnaast onderscheidt de Ibiza Style mode zich van andere modestijlen door de zomerse schwung.

 

Waar te koop?

Ibiza Style mode is vooral te koop in kleine boetiekjes in bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam. Ook de grotere winkelketens hebben wel iets dat lijkt op de Ibiza Style mode, maar het nadeel is dat veel mensen die kleding ook kennen. Het internet is een ander goed adres waarop Ibiza Style mode te koop is. Al moet je wel de specifieke adresjes kennen. Die komen in mijn volgende blog aan bod.