Looks voor gabbers

Laat zien wie je bent

Wat is jouw kledingstijl? Veel mensen baseren hun kledingstijl op de muziek waarnar ze luisteren. Zo ook de gabbers. Van gabbers kan je eigenlijk zeggen dat ze de harde kern zijn van de hardcorefans. Ze luisteren niet alleen hardcore, ze zijn hardcore. Dat is meestal meteen te zien aan hun uiterlijk. Ze dragen niet gewoon een zwart shirt en een spijkerbroek, maar gaan vaak voluit. Gave shirts met gave teksten en afbeeldingen, stoere tassen, riemen en mutsen, complete trainingspakken, hoodies en broeken met prints. Eigenlijk is geen enkel kledingstuk van een gabber saai. Alles heeft die authentieke hardcore uitstraling.

Upgrade je kledingkast

De perfecte hardcore webshop voor al deze hardcore kleding is 100 procent hardcore. Hier vind je korte en lange broeken, shirts, polo’s, truien en vesten, petten en mutsen, accessoires, trainingspakken en tassen die allemaal je hardcore look een echte upgrade geven. Zo is er altijd hardcore kleding die precies past bij jouw persoonlijkheid en preferenties, en kan je tegelijkertijd die hardcore uitstraling blijven hebben. Want het is een stuk leuker om wat variatie te hebben in wat je kunt dragen. Waarom zou je jezelf daarin beperken?

Echt alles wat je zoekt

De collectie van 100 procent hardcore is aangepast aan de behoeftes van de echte gabber. Als gabber bezoek je namelijk meestal graag hardcore feesten, waar nog aardig wat afgedanst kan worden. Hiervoor vind je op de webshop waaiers en zweetbandjes. Ook zijn er handige rug- en heuptassen, vette maskers, aanstekers en vlaggen te vinden. Ook vind je kettingen, portemonnees, sleutelhangers en meer. Zo maak je pas echt een statement, en vind je artikelen die je look complementeren en niet verpesten. Plaats je een bestelling van meer dan vijftig euro, dan betaal je niets aan verzendkosten. Pas achteraf hoef je te betalen voor je bestelling.