Populaire Modemerken

TOV

TOV is erg populair onder de jonge meiden. Zij hebben erg mooie en tijdloze armbanden. Dit is echt een trend op dit moment. Een nadeel van TOV is dat deze armbanden erg verkleuren. Hier krijg je wel garantie op maar dit is toch erg jammer voor een armband van deze prijs. 

Michael Kors

Michael Kors is en blijft populair. Niet alleen de horloges maar voortaan ook de armbanden en ringen zijn erg populair van dit merk. Het is bijna allemaal van staal en de sieraden zijn erg tijdloos. Hierdoor kan je deze altijd blijven dragen. 

Josh

Josh is een merk zowel voor mannen als vrouwen. Het is bij beide ook erg populair. Voor mannen hebben zij kleine leren armbandjes en voor vrouwen veel armbanden van staal. Deze armbanden zijn erg goed van kwaliteit en slijten niet snel. Dit is echt een voordeel van Josh. 

Marc Jacobs

Marc Jacobs is een erg bekend merk. Tegenwoordig maken zij ook hele mooie horloges. De prijzen van deze horloges liggen rond de 300 euro. De horloges van Marc Jacobs zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar en onder andere bij de Watch. 

Buddha to Budhha

Buddha too buddha heeft handgemaakte armbanden, ringen en oorbellen. Deze sieraden zijn van roestvrij staal en bij een beetje oppoetsen blinken de sieraden weer helemaal. Omdat Buddha to Buddha handgemaakt is zijn deze sieraden van erg goede kwaliteit. Buddha to Buddha sieraden zijn  tijdloos en vallen daarom goed te combineren met je dagelijkse outfit. 

Naast deze toffe merken zetten we ook nog even de trends op een rijtje: 

  • Zware en grove sieraden
  • Meerdere ringen
  • Hand armband en buiksieraad
  • Een oorbel
  • Bohemian sieraden
  • Geometrische sieraden

We hopen dat deze tips voldoende waren en we houden je op de hoogte van de laatste trends en tips!